2012 m. kovo 1 d., ketvirtadienis

KOVO 1.//APIE MANO NORĄ STUDIJUOTI VDA


Yeeeeey, sveiki sulaukę kalendorinio pavasario! c:
O ir nuotaika pavasarinė. Na, kaip ir dažniausiai - puiki. c:

Bet kad jūs tik įsivaizduotumėte, kokią motyvaciją man padarė Alikas, kai meno mokykloje pristatinėjo prezentaciją apie Vilniaus Dailės Akademiją. LabaiLabaiLabaiLabaiiiiiii noriu tenais studijuoti. Na, kad ten įstosiu šansų nėra itin daug, tačiau dabar bent turiu tikslą, kurio siekti pradėjau tiesiog nedelsiant. Atsakingiau pradėjau žiūrėti į namų darbus ir pačius mokslus, skubu baigti tapyti/piešti/daryti užsidelsusius darbus meno mokykloje. Na, kas be ko, negaliu stačia galva pulti į meno sūkurį, nes neesu aš ta nerealiai išsiskirianti iš minios ar panašiai, tačiauuuuu, man tai patinka. O jeigu patinka, manau, visada bus gerai.  Bent neteks ateity eiti į darbą su mintimi galvoje 'kodėl aš dirbu būtent vienokį ar kitokį darbą'. Nors kažin, kas ten bus po kelių dešimčių metų. 
Mano tėtis yra sakęs 'Geras menininkas - neturtingas menininkas'. Taip, tikrai, aš pritariu jam. Juk negali būti užtikrintas, kad nuolat bus pašaukimas, idėjos ar galų gale pirkėjai, susidomėję tavo darbais. Dabar bene visi menininkai galėtų ant manęs užpykti už tokius žodžius, bet juk negi menininkui svarbu pinigai? Juk nee. 
O aš dizainere noriu būti. Kokios būtent srities, dar nežinau. 
Viską apibendrinus galiu pasakyti, kad mane paveikti labai lengva, tačiau, bent jau mano manymu, šiuo atveju tai tik į gerą.
Tai tiek.
Čyau, mielybės